Nexus 7 nieuws, tips, tricks en verkoopinfo

32 gb Nexus 7 vanaf 5 november in Nederland voor 249 euro

De 32gb Nexus 7 tablet is vanaf 5 november in Nederland te koop. Dat meldt Androidworld op basis van contacten met Asus. De tablet zal €249 gaan kosten. Logischerwijs verlaagt Asus de prijs van de 16gb naar €199. Waarschijnlijk verschijnt de 32gb met 3g in december in Nederland voor €299. Hier zijn nog geen exact gegevens over bekend.

UPDATE 30 oktober: Hardware.info vermeldt dat Asus Benelux heeft aangegeven dat de 16GB van de markt verdwijnt.

Nieuwe Nexus 7 eindelijk gepresenteerd

Na wekenlang speculeren werd de Nexus 7 met ruimere opslag capaciteit en 3g mogelijkheid op 29 oktober eindelijk officieel gepresenteerd. De bedoeling was dit te doen tijdens een feestelijk evenement, maar door de komst van orkaan Sandy naar New York werd het evenement afgeblazen. Google besloot via het officiële Androidblog toch de komst van de nieuwe Nexus 7 tablets bekend te maken. Ook de Nexus 4 en de Nexus 10 alsmede de nieuwste Android versie 4.2 werden gepresenteerd.

Beschikbaarheid

De Nexus 7 tablet is sinds 4 september in Nederland te koop. Sinds de release is de tablet zeer moeilijk verkrijgbaar geweest. Het is nog onbekend of winkels zowel een nieuwe lading met 16gb en 32 gb krijgen, of dat eerst de schappen aangevuld worden met alleen de 32gb variant.

Bron: Androidworld

Over

Nexus7tablet.info wilt bezoekers van de site informeren over en enthousiasmeren voor de Nexus 7 Tablet. Nexus7tablet.info is op geen enkele wijze officieel verbonden aan en met Google, Asus, Android of een van hun producten.
Meer informatie