Nexus 7 nieuws, tips, tricks en verkoopinfo

32gb Nexus 7 al te bestellen voor $249 in VS

Alhoewel orkaan Sandy ervoor heeft gezorgd dat we nog even moeten wachten op de officiële presentatie van de 32gb Nexus 7, zijn verschillende Amerikaanse winkels al bezig hun sites aan te passen naar de komst van de 32gb Nexus 7. De prijs van de 16gb versie is op de meeste sites gedaald naar $199, de originele prijs van de Nexus 7 met 8gb geheugen.

Een van die winkels is Samsclub. Op de site van deze winkel is de nieuwe 32gb Nexus 7 tablet zelfs al “in stock” en dus te bestellen. De 32gb tablet kost $249, de prijs die de in eerste instantie voor de 16gb Nexus 7 tablet moest worden neergeteld.  Een andere winkel, Staples, heeft de 32gb nog niet op de site staan, maar vraagt dezelfde prijs voor zowel de 8gb en de 16gb Nexus 7, beiden 199 dollar.

Ook in Groot Brittanie al een Nexus 7 32gb verkocht

In Engeland is het een klant gelukt de 32gb tablet mee te krijgen bij PCWorld. Officieel is hij daar nog niet in de verkoop, maar na een vriendelijk verzoek lukte het deze persoon toch de 32gb mee te krijgen in een van de winkels van PC World in Oldham (bron met bewijs via PCAdvisor). Ook in Groot Brittannië zijn de prijzen van de 16gb tablet gedaald naar 169 pond en werd dit exemplaar van de 32gb Nexus 7 verkocht voor 199 pond.

Nexus 7 32 gb in Nederland

Waarschijnlijk is de Nexus 7 met 32gb ook snel in Nederland te koop. MyCom heeft klanten die nog wachten op hun bestelde Nexus 7 aangekondigd de 32gb versie te geven voor dezelfde prijs als waarvoor ze de 16gb besteld hebben. Dit zou begin november moeten gebeuren.

Nexus 7 tablet met 32 gb geheugen is te koop bij Samsclub.com

Bron: Androidpolice.com en PCAdvisor.co.uk

Over

Nexus7tablet.info wilt bezoekers van de site informeren over en enthousiasmeren voor de Nexus 7 Tablet. Nexus7tablet.info is op geen enkele wijze officieel verbonden aan en met Google, Asus, Android of een van hun producten.
Meer informatie