Nexus 7 nieuws, tips, tricks en verkoopinfo

Android 4.2 keyboard al te downloaden

Afgelopen maandag kondigde Google de nieuwste versie van het besturingssysteem aan: Android Jelly Bean 4.2. Deze update brengt een aantal nieuwe features met zich mee, waaronder het gebruik van meerdere user accounts, Photo Spheres om 360 graden foto’s te kunnen maken en Gesture typing, een Swype achtige functie voor het standaard keyboard (Bekijk het overzicht van alle nieuwe functies in Android 4.2).

Android 4.2 gesture typing testen op je Nexus 7

Ondanks dat Android 4.2 nog niet officieel is te krijgen, heeft Android Police toch het nieuwe keyboard voor Android 4.2 Jelly Bean op de kop weten te tikken. Zowel de apk als een zip file zijn beschikbaar. Hiermee kan je op je Nexus 7 of ander Android toestel alvast het Android 4.2 toetsenbord met Gesture Typing testen. Op het XDA forum is al een topic geopend waar mensen hun ervaringen delen.

Let wel op: Google heeft Android Police gevraagd de bestanden van internet af te halen, omdat Google het niet prettig vindt dat de software al beschikbaar is, terwijl de laatste hand er nog aan gelegd wordt. Via het XDA topic zijn meerdere links te vinden waar je de bestanden eventueel toch zou kunnen downloaden. Lees wel eerst het bericht op de site van Android Police en het XDA forum goed door voordat je wellicht iets gaat doen. Schijnbaar werkt de apk niet direct op je Nexus 7. De zip kan je alleen gebruiken als je tablet geroot is.

Alle aanpassingen, downloads en probeersels zijn voor eigen risico. Nexus7tablet.info neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele problemen hiermee.

 

Over

Nexus7tablet.info wilt bezoekers van de site informeren over en enthousiasmeren voor de Nexus 7 Tablet. Nexus7tablet.info is op geen enkele wijze officieel verbonden aan en met Google, Asus, Android of een van hun producten.
Meer informatie