Nexus 7 nieuws, tips, tricks en verkoopinfo

Bewijs voor Nexus 7 tablet met 3g

Vlak na de komst van de Nexus 7 naar Nederland, was er veel te doen over de komst van de 3G versie van de Nexus 7 in het laatste kwartaal van 2012. Hierna is het vrij rustig geweest wat betreft dit gerucht, maar nu duiken er foto’s op van een nieuwe tablet die door het Taiwanese NCC wordt gekeurd.

Nexus 7 3g specs

Het gekeurde apparaat is een Asus Pad met modelnummel ME370TG, welke maar 1 letter afwijkt van het originele Nexus 7 modelnummer ME370T, dus zonder de G. Dit model heeft naast de in de Nexus 7 standaard aanwezige Wifi, Bluetooth en NFC ook GSM en WCDMA (=3G) mogelijkheden. Of dit betekent dat we hier te maken hebben met de Nexus 7 3G is niet zeker, maar opvallend is het wel.

Dit nieuwe bewijs komt op de stapel met geruchten over nieuwe Nexus 7 tablets die we de afgelopen weken hebben gezien. Totdat Google op 29 november daadwerkelijk de plannen wat betreft Android en Nexus voor de komende maanden prijsgeeft, zal deze geruchtenstroom waarschijnlijk alleen maar toenemen (en interessanter worden!).

Bron: VR-Zone (let op! Site is in het Chinees)

Via: Pocketnow 

 

Over

Nexus7tablet.info wilt bezoekers van de site informeren over en enthousiasmeren voor de Nexus 7 Tablet. Nexus7tablet.info is op geen enkele wijze officieel verbonden aan en met Google, Asus, Android of een van hun producten.
Meer informatie