Nexus 7 nieuws, tips, tricks en verkoopinfo

Gerucht: LG Nexus 7.7 in de maak?

Na de lancering van de zeer populaire Nexus 7 en de Nexus 10 in 2012, richt Google zijn pijlen op alweer de volgende Nexus tablet. Dit keer is LG de partner bij de ontwikkeling van een Nexus tablet met een 7.7 inch scherm.

De geruchten komen uit Korea, de thuisbasis van LG. De tablet zal beschikken over een 7.7 inch scherm met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels. DE pixeldichtheid is daarmee 294 pixels per inch. De tablet krijgt ook de de nieuwe quad-core Nvidia Tegra 4 processor, 2GB RAM, een opslaggeheugen van 8GB of 16GB en zowel een front als back camera met HD video-opnamen functionaliteit. Volgens de geruchten moet de tablet $299 gaan kosten.

De tablet moet in mei tijdens de I/O conferentie gepresenteerd worden. Dit is dus precies een jaar nadat Google de Nexus 7 in 2012 aankondigde tijdens hetzelfde evenement. Ook dit jaar verwacht men dat het nieuwe apparaat vergezeld zal gaan van een nieuwe Android versie, namelijk Key Lime Pie (Andrid 5.0).

Over

Nexus7tablet.info wilt bezoekers van de site informeren over en enthousiasmeren voor de Nexus 7 Tablet. Nexus7tablet.info is op geen enkele wijze officieel verbonden aan en met Google, Asus, Android of een van hun producten.
Meer informatie