Nexus 7 nieuws, tips, tricks en verkoopinfo

Google moet evenement verplaatsen vanwege orkaan Sandy

Het geplande Google evenement, waarbij verschillende nieuwe Nexus apparaten zouden worden aangekondigd, is helaas uitgesteld. Orkaan Sandy heeft roet in het eten gegooid. Het is op dit moment onduidelijk wanneer het evenement wel plaatsvindt en wanneer we gebruik kunnen gaan maken van de nieuwe Nexus 4, Nexus 7 en Nexus 10.

Tijdens het evenement zou naast het nieuwe Android 4.2 systeem, ook een 32gb Nexus 7, de LG Nexus 4 en de Nexus 10 aangekondigd worden. Daarnaast zijn er speculaties over de komst van een Nexus 7 met 3g connectiviteit, welke dus ook mogelijk gepresenteerd zou worden.

Desondanks is er al veel bekend over alle nieuwe apparaten. Over de nieuwe Nexus 7 toestellen valt weinig te melden, behalve dat het geheugen uitgebreid is en dat er dus mogelijk een 3G variant aankomt. Ook een nieuwe Nexus tablet met een 10 inch beeldscherm, door Samsung geproduceerd, ligt klaar om gebruikt te worden. Daarnaast verschijnt er een nieuwe Nexus smartphone van LG, de Nexus 4.

Wanneer het evenement nu zal plaatsvinden en wanneer de apparaten vervolgens in de schappen liggen is nog niet bekend gemaakt.

 

Over

Nexus7tablet.info wilt bezoekers van de site informeren over en enthousiasmeren voor de Nexus 7 Tablet. Nexus7tablet.info is op geen enkele wijze officieel verbonden aan en met Google, Asus, Android of een van hun producten.
Meer informatie