Nexus 7 nieuws, tips, tricks en verkoopinfo

Google rolt Android 4.2.1 uit naar Nexus toestellen

Zijn we net gewend aan Android 4.2, rolt Google alweer een volgende versie uit: Android 4.2.1. De update wordt eerst naar de Nexus 4 en de Nexus 10 gebracht, waarna de update voor de Nexus 7 niet lang op zich zal laten wachten.

Android 4.2 December Bug

De update is vooral gericht op het fixen van het “december probleem”. Enkele weken geleden werd bekend dat de maand december niet bestaat in de “personen” app in Android 4.2. Vrij lastig dus als je bijvoorbeeld de verjaardag van je vriend Sinterklaas wilt noteren bij de personenkaart van je contact. Naast het repareren van deze december bug zal deze update van iets meer dan 1 MB waarschijnlijk nog enkele kleine bugfixes bevatten.

Nexus 7 december bug

bron: Tabletguide.nl

Beschikbaarheid Update

Android 4.2.1 is dus een kleine update en zal waarschijnlijk ook snel de Nexus 7 bereiken. De update wordt zoals gewoonlijk OTA (Over The Air) aangeboden, dus je zult binnenkort een melding krijgen op je Nexus 7. Kan je niet wachten, dan kan je bij instellingen controleren of de update al beschikbaar is, of het update bestand hier van de Google servers trekken en vervolgens op je Nexus 7 zetten (lees hier hoe je dat kunt doen <- externe link).

Over

Nexus7tablet.info wilt bezoekers van de site informeren over en enthousiasmeren voor de Nexus 7 Tablet. Nexus7tablet.info is op geen enkele wijze officieel verbonden aan en met Google, Asus, Android of een van hun producten.
Meer informatie