Nexus 7 nieuws, tips, tricks en verkoopinfo

Google stuurt uitnodiging voor evenement op 29 oktober

The playground is open

Met deze tagline opent Google zijn officiële uitnodiging voor het Google evenement wat op 29 oktober wordt gehouden. De uitnodiging geef geen inzicht in wat er precies gepresenteerd wordt, maar aangenomen mag worden dat een van de vele Nexus geruchten die de ronde gaan, officieel gemaakt wordt.

LG Nexus en 32gb Nexus 7 geruchten

De afgelopen weken zijn er vele nieuwsberichten gepost met geruchten over nieuwe Nexus telefoons (waaronder smartphones van LG, HTC en Samsung), Nexus tablets (een budget tablet van $99, een 32gb Nexus 7 tablet en een 10 inch tablet) en mogelijke Android updates die samenhangen met een nieuw Nexus toestel.

Welke hiervan daadwerkelijk gepresenteerd worden blijft nog onduidelijk, alhoewel de signalen voor de komst van een 32gb Nexus 7 wel heel sterk zijn. Ook de lancering van een nieuwe Nexus smartphone gebaseerd op de LG Optimus G die een paar dagen na dit evenement in Amerika in de winkels verschijnt, ligt voor de hand. De tagline The playground is open kan ook verwijzen naar mogelijke updates of aanpassingen in Google Play, de online shop voor apps (en in de US ook media als films, boeken en muziek) van de tech gigant.

Microsoft en Apple events

Opvallend is de datum van het evenement, want die valt gelijk met het Microsoft evenement waarbij de Windows Phone 8 gelanceerd wordt en het feit dat Apple gisteren uitnodigingen verstuurde voor de waarschijnlijke presentatie van de iPad Mini op 23 oktober.

Voor iedereen die geen uitnodiging heeft ontvangen kan het evenement live volgen via youtube.com/android

Uitnodiging voor Google Evenement op 29 oktober

Over

Nexus7tablet.info wilt bezoekers van de site informeren over en enthousiasmeren voor de Nexus 7 Tablet. Nexus7tablet.info is op geen enkele wijze officieel verbonden aan en met Google, Asus, Android of een van hun producten.
Meer informatie