Nexus 7 nieuws, tips, tricks en verkoopinfo

Kleine compensatie Asus voor teleurgestelde Nexus 7 bezitters

Iedereen die voor 30 oktober 2012 een Nexus 7 met 16gb heeft aangeschaft, kan een kleine compensatie van Asus tegemoet zien. De compensatie is in de vorm van een voucher van €30, die te besteden is in de webshop van Asus. Asus zelf noemt het overigens een introductie kado om je welkom te heten in de Asus familie. Op de speciale actiepagina kun je informatie vinden over de te volgen procedure om je voucher te claimen.

Deze geste volgt na de release van de Nexus 7 met twee maal zo veel geheugen (32gb) voor dezelfde prijs (€249,-) als de originele Nexus 7 met 16gb. De komst van de Nexus 7 met 32gb is nog geen twee maanden na de release van de eerste Nexus 7 in september. Dit is een grote groep Nexus 7 bezitters in het verkeerde keelgat geschoten.

Of deze kleine compensatie de teleurgestelde Nexus 7 bezitters zal bekoren is nog maar de vraag. Zij kunnen hun Nexus 7 met 16gb niet omruilen voor een exemplaar met 32gb.  Toch is het beter dan niets, en het lijkt erop dat Asus wel iets opgevangen heeft van de klachten over de voorraad, release, communicatie en onduidelijkheid rondom de Nexus 7.

Vereisten om voucher te claimen

Je kunt je voucher ophalen als je naar vip.asus.com gaat en jezelf aanmeldt. Nadat je via de bevestigingsmail je aanmelding definitief hebt gemaakt, log je in via dezelfde url en registreer je je Nexus 7. Meer informatie lees je op de speciale Nexus 7 voucher actiepagina. De actie loopt tot 30 november.

Je komt in aanmerking voor de voucher van €30,- als je voldoet aan de onderstaande eisen:

 1. Aanschafdatum Nexus 7 uiterlijk 30 oktober 2012.
 2. Nexus 7 gekocht via onze fysieke winkelkanalen en online winkels.
 3. Voltooi uw registratie op de ASUS-ledensite https://vip.asus.com/login.aspx.
 4. Overleg uw aankoopbewijs via shop_tc@asus.com.

Regels:

 1. Bon geldig voor online aankopen via de ASUS Shop gedurende de periode 30/10/2012 t/m 31/12/2012.
 2. Nieuwe leden dienen de registratie te voltooien en zich gedurende de campagneperiode aan te melden via een e-mail inclusief aankoopbewijs om in aanmerking te komen voor een kortingsbon.
 3. Registratie bij ASUS en deelname aan de kortingsboncampagne verplicht u NIET tot het plaatsen van een bestelling.
 4. Als u een kortingsbon ontvangt, is deze niet in te wisselen voor geld. De bon kan uitsluitend gebruikt worden voor korting op een bestelling in de ASUS Shop.
 5. U erkent dat ASUS Technology Pte. Ltd, naar eigen goeddunken, zich het recht voorbehoudt om het gebruik van deze kortingsbon te wijzigen of op elk gewenst moment te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Problemen met registreren?

Wat tips voor de mensen die tegen problemen aanlopen gedurende het registratie proces:

 • Het serienummer is het SSN nummer op de sticker van de verpakking (of op de sticker in het garantie papiertje);
 • Sommige cijfers en letters zijn moeilijk te onderscheiden. Het derde teken van je serienummer is de letter O en kijk goed of iets een 8 of een hoofdletter B is;
 • Als je serienummer niet wordt geaccepteerd, laadt dan het hele formulier even overnieuw (herstart desnoods even je browser en log overnieuw in);
 • Als je eerst het serienummer invult, dan pakt het registratieformulier automatisch het type (EEE pad) en product Nexus 7. Je hoeft dus niet zelf in de lijstjes te gaan zoeken naar de Nexus 7;
 • Na je registratie volgt een mail van shop_tc@asus.com; daarheen moet je je aankoopbewijs mailen.
Asus voucher Nexus 7
Bron afbeelding: Asus.nl

Veel dank aan Jaap voor de tip.

Over

Nexus7tablet.info wilt bezoekers van de site informeren over en enthousiasmeren voor de Nexus 7 Tablet. Nexus7tablet.info is op geen enkele wijze officieel verbonden aan en met Google, Asus, Android of een van hun producten.
Meer informatie