Nexus 7 nieuws, tips, tricks en verkoopinfo

Nexus 7 32gb, Nexus 7 32gb met 3g en Nexus 10 tablet aangekondigd op 29 oktober

Nu het nog maar een paar nachtjes slapen is tot Google op 29 oktober de plannen onthult wat betreft nieuwe Nexus tablets en telefoons stapelen de berichten met speculaties, geruchten en “zekerheden” zich op. We weten eigenlijk al zoveel, dat het evenement haast niet meer plaats hoeft te vinden. Geruchten over de 32gb Nexus 7, een 3g Nexus 7 en een 10 inch Nexus tablet die door Samsung wordt geproduceerd zijn allemaal de revue al gepasseerd. Nu claimt The Next Web insider info te hebben die al deze geruchten bevestigt.

Tijdens de wekelijkse vrijdag meeting heeft Google aan werknemers een videoboodschap getoond met daarin alle te presenteren. Een Google werknemer heeft deze info doorgespeeld aan The Next Web. Het meest opvallende is het nieuws dat er inderdaad een 3g Nexus aan komt met 32gb intern geheugen. Een goede reis tablet dus en een die de competitie aan kan gaan met de iPad mini, die binnenkort in de winkels ligt.

Nexus 10 tablet

Ook de Nexus 10 tablet lijkt een feit. De Samsung tablet met codenaam Manta zal op Google’s nieuwe Android 4.2 operating systeem draaien. (Android 4.2  werd eerder al Key Lime Pie genoemd, maar zal waarschijnlijk “gewoon” Jelly Bean blijven heten). De Nexus 10 heeft een schermresolutie van 2560×1600 pixels (16:10) ongeveer 300 pixels per inch (PPI), een flinke stap hoger dus dan de 264PPI van de nieuwe iPad.

Daarnaast is de komst van de nieuwste smartphone in de Nexus serie, de LG Nexus 4, is zo goed als zeker.

Android 4.2

Android 4.2 geeft gebruikers  nog meer gemak in het gebruiken en delen van content en apparaat. Content in the center brengt widets voor Google Play en Tablet Switching, waarmee verschillende gebruikers per apparaat ingesteld kunnen worden, ieder met eigen e-mail en agenda items. Ook  de camera instellingen zijn geoptimaliseerd voor horizontaal en verticaal gebruik.

De ook verwachtte budget Nexus 7 wordt nergens in het nieuwsbericht genoemd.

Bron: The Next Web

Over

Nexus7tablet.info wilt bezoekers van de site informeren over en enthousiasmeren voor de Nexus 7 Tablet. Nexus7tablet.info is op geen enkele wijze officieel verbonden aan en met Google, Asus, Android of een van hun producten.
Meer informatie