Nexus 7 nieuws, tips, tricks en verkoopinfo

Nexus 7 32gb nog nergens te koop in Nederland

Eind vorige week melden we dat verwacht werd dat de Nexus 7 met 32gb per 5 november beschikbaar zou zijn. Een rondgang langs online winkels van alle bij ons bekende retailers die de tablet verkopen, leert ons dat de Nexus 7 met 32gb nog niet beschikbaar is in Nederland. Een aantal retailers geeft op de site aan dat per 23 november weer een nieuwe lading binnenkomt (onder andere Komplett en Paradigit), maar of dit alleen de 16gb versie betreft of ook de 32gb, dat wordt nergens vermeldt. Ook enkele telefoontjes later is er nog steeds veel onduidelijkheid, omdat de meeste winkels aangeven nog geen informatie te hebben over de verkoop van de Nexus 7 met 32gb.

Update

Androidworld meldt dat Asus aangeeft dat vanaf morgen (6 november) de tablet met een adviesprijs van €249 in de winkels moet liggen. Ons lijkt het onwaarschijnlijk, aangezien de meeste retailers nog geen enkele informatie in hun systeem hadden over de Nexus 7 met 32gb.

Nexus 7 met 32 gb en 3g

Vorige week kondigde Google een aantal nieuwe Nexus apparaten aan. Onder meer een nieuwe Nexus telefoon (de Nexus 4, geproduceerd door LG), een 10 inch tablet (de Nexus 10 in samenwerking met Samsung) en 2 nieuwe versies van de Nexus 7: een met 32gb en een met 32gb en 3g ondersteuning. Van 3g Nexus 7 was al bekend dat deze pas volgende maand zou verschijnen in Nederland. Van de 32gb Nexus werd gedacht dat deze begin november beschikbaar zou zijn.

Beperkte voorraad Nexus 7 tablets in Nederland

Sinds de lancering van de Nexus 7 op 4 september, heeft de Nederlandse markt last gehad van een beperkte voorraad Nexus 7 tablets. Ook in de VS was de tablet na lancering vrijwel direct uitverkocht. Op dit moment is de Nexus 7 met 16gb ook zeer beperkt beschikbaar. Alleen BCC, Paradigit en Computerland hebben de tablet (in zeer beperkte mate) op voorraad.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief (hieronder) om op de hoogte gehouden te worden over de beschikbaarheid van de Nexus 7.

Over

Nexus7tablet.info wilt bezoekers van de site informeren over en enthousiasmeren voor de Nexus 7 Tablet. Nexus7tablet.info is op geen enkele wijze officieel verbonden aan en met Google, Asus, Android of een van hun producten.
Meer informatie