Nexus 7 nieuws, tips, tricks en verkoopinfo

Nexus 7 8GB beschikbaar in Nederland

De Nexus 7 tablet is al sinds september 2012 te koop in Nederland. De 16gb variant was toen de enige die beschikbaar was in ons land. Sindsdien is de 16gb vervangen door de 32gb variant en kunnen we inmiddels ook een Nexus 7 met 32gb + 3g kopen. Sinds deze week is echter ook de qua geheugen kleinste tablet uit de Nexus 7 familie in Nederland te koop. De Nexus 7 met 8gb is bij zowel MediaMarkt als Saturn beschikbaar.

De 8gb versie is voor slechts €189 beschikbaar. Een koopje, gezien de functionaliteit en kwaliteit van de tablet. Ter vergelijking, de 32gb variant kost €249,-.  Naast het kleinere geheugen, verschilt de Nexus 7 met 8gb qua specs niet met de Nexus 7 met 32gb. Ben je dus op zoek naar een tablet, maar heb je beperkt budget? Overweeg dan om deze Nexus 7 aan te schaffen.

Koop de Nexus 7 met 8GB bij MediaMarkt of Saturn.

Over

Nexus7tablet.info wilt bezoekers van de site informeren over en enthousiasmeren voor de Nexus 7 Tablet. Nexus7tablet.info is op geen enkele wijze officieel verbonden aan en met Google, Asus, Android of een van hun producten.
Meer informatie