Nexus 7 nieuws, tips, tricks en verkoopinfo

Nexus 7 Accessoires

Nexus 7 Case & Covers

Gecko Covers Case Google Nexus 7 [2013] Black

Gecko Covers Case Google Nexus 7 [2013] Black Voorzie de Google Nexus 7 (2e generatie) van stijlvolle bescherming met de Gecko Covers Case Google Nexus 7 [2013] Black. Dankzij de vervaardiging uit hoogwaardig kunstleer wordt de tablet op een duurzame manier beschermd tegen eventuele valschade. Je kunt de hoes in meerdere standen gebruiken. Bekijk een film of verstuur een e-mail hierdoor een stuk comfortabeler. En dankzij het handige Click-in-mechanisme weet je zeker dat de Google Nexus 7 (2013) niet uit de hoes kan vallen. Bovendien is de Gecko Covers Case Google Nexus 7 (2013) voorzien van een ingebouwde wake-up/sleep-functie. Hierdoor gaat de tablet automatisch aan of uit bij het openen of sluiten van de hoes.

€34,95

Koop Nu

Nexus 7 Screen protectors

Screen protectors beschermen je tablet tegen krassen en vette vingers op het scherm.

Nexus 7 Keyboard

USB on the GO

Om toch meer ruimte te hebben voor films, zonder dat je direct in the cloud hoeft te werken. Het is mogelijk om via USB on the go via de USB ingang films te bekijken, direct vanaf de USB stick. Dit betekent dat je ook op vakantie of waar je geen directe internetverbinding hebt, grotere bestanden bij je hebt.

 

Over

Nexus7tablet.info wilt bezoekers van de site informeren over en enthousiasmeren voor de Nexus 7 Tablet. Nexus7tablet.info is op geen enkele wijze officieel verbonden aan en met Google, Asus, Android of een van hun producten.
Meer informatie