Nexus 7 nieuws, tips, tricks en verkoopinfo

Nexus 7 enorm populair: Google verkoopt 5 miljoen Nexus 7 tablets in 2012

Dat de Nexus 7 het goed doet, blijkt wel uit alle recensies,  druk bezochte fora en uiteraard de schaarste op de markt.  Asus en Google kunnen ook indrukwekkende verkoopcijfers presenteren. Eerder gaf Google aan te verwachten ongeveer 2,5 miljoen exemplaren te verkopen in 2012. Volgens Taiwanese toeleveranciers wordt dit aantal zeker verdubbeld. Dit betekent dat de Nexus 7 vanaf juli 2012 tot eind december 2012 5 miljoen exemplaren verkocht heeft van een nieuwe tablet.

Vanwege de aanhoudende vraag naar de Nexus 7 moet Google orders blijven plaatsen aan bij de Taiwanese fabrikanten. Eerder al melde Asus dat de tablet zo’n 1 miljoen keer per maand over de toonbank gaan. Digitimes geeft aan dat Taiwanese bronnen verwachten dat deze aantallen ook in november en december gehaald worden.

Bron: Digitimes

 

Over

Nexus7tablet.info wilt bezoekers van de site informeren over en enthousiasmeren voor de Nexus 7 Tablet. Nexus7tablet.info is op geen enkele wijze officieel verbonden aan en met Google, Asus, Android of een van hun producten.
Meer informatie