Nexus 7 nieuws, tips, tricks en verkoopinfo

Nexus 7 met 32gb op 15 november in Nederland te koop zegt Asus Benelux

Dat de verkoop en bevoorrading van de Nexus 7 en de communicatie daarover niet de schoonheidsprijs verdient, moge duidelijk zijn. Al sinds de release in Nederland begin september is het zoeken naar een plek waar de tablet te verkrijgen is, en vaak zonder veel geluk: de voorraad is schaars en de communicatie is onduidelijk en regelmatig onbetrouwbaar.

Nu de komst van de 32gb is aangekondigd,  vraagt het wachten op een nieuwe lading Nexus 7 tablets nog meer van ons geduld. We begrijpen inmiddels dat veel retailers zelf over zeer weinig informatie beschikken, dus dan kijken we al snel een stapje verder richting Asus. Eerder al gaf Asus Benelux aan dat de Nexus 7 met 32gb op 5 november en uiteindelijk op 6 november beschikbaar zou zijn in Nederland. Deze berichten kloppen uiteindelijk niet, want er is nog geen 32gb Nexus 7 te koop te vinden in een Nederlandse winkel.

Asus Benelux Facebook

Op de eigen Facebookpagina wordt Asus inmiddels overstelpt met vragen over de komst van de Nexus 7 met 32gb. Veel mensen zijn de gebrekkige en grillige communicatie inmiddels wel een klein beetje beu. Uit de antwoorden die Asus geeft,  blijkt dat de tablet nu op 15 november wordt verwacht.

Wij omcirkelen deze datum met een dikke rode stift in onze agenda en hopen dat de tablet op 15 november dan echt in de winkels ligt.

UPDATE 7-11 (16:35): Asus heeft bevestigd dat de Nexus 7 vanaf eind volgende week volop beschikbaar moet zijn: “Gisteren is de eerste batch met de nieuwe Nexus 7 in Nederland naar verschillende retailers gegaan. Deze batch bleek echter ook klein: vanaf 15 november wordt er volgens ASUS een grote partij van de nieuwe tablet verwacht.” (bron: Androidworld)

Nexus 7 16gb voorraad

Update: Op vrijwel alle online shops is de Nexus 7 met 16gb niet meer op voorraad of zelfs van de site gehaald. Het lijkt erop dat de 32gb nu echt gaat komen.

Inmiddels is er wel weer een ruimere voorraad 16gb Nexus 7 tablets beschikbaar, bij onder andere de MyCom, Dixons en BCC. Deze staan allemaal nog te koop voor €249,-. Het kan zijn dat de winkels dit laatste restje 16gb tablets de deur uit wilt hebben, voordat de 32gb voor dezelfde prijs in de winkels ligt.

 

Asus facebook

Over

Nexus7tablet.info wilt bezoekers van de site informeren over en enthousiasmeren voor de Nexus 7 Tablet. Nexus7tablet.info is op geen enkele wijze officieel verbonden aan en met Google, Asus, Android of een van hun producten.
Meer informatie