Nexus 7 nieuws, tips, tricks en verkoopinfo

Nexus 7 tablet in de verkoop

Lang gewacht, maar eindelijk is het dan zover: de Nexus 7 tablet van Google ligt vanaf vandaag in de Nederlandse winkel. De hype rondom de tablet is de afgelopen weken behoorlijk gestegen: in de VS was de Nexus 7 binnen de kortste keren uitverkocht en ook in Engeland is de tablet een tijdje moeilijk te verkrijgen geweest. De kritieken en reviews zijn lovend en de zachte prijs maakt dat de Nexus 7 nu al een succes genoemd mag worden.

De Nexus 7 tablet van Google is te koop voor €249. Daarvoor krijg je een quadcore processor, een 7 inch 1280×800 HD display, 16gb intern geheugen en de nieuweste Android versie (genaamd Jelly Bean). Google poogt met de tablet een stevige positie te veroveren op de tabletmakrt en gaat de concurentie aan met de iPad en de Kindle van Amazon. De tablet is alom geprezen als zeer snel, vloeiend en lijtk daarmee op weg een van de succesvolste Android tablets aller tijden te worden.

Onder andere Mediamarkt, Saturn en BCC verkopen de tablet.

Bekijk onze review hier.

Over

Nexus7tablet.info wilt bezoekers van de site informeren over en enthousiasmeren voor de Nexus 7 Tablet. Nexus7tablet.info is op geen enkele wijze officieel verbonden aan en met Google, Asus, Android of een van hun producten.
Meer informatie