Nexus 7 nieuws, tips, tricks en verkoopinfo

Nieuwe Nexus 7 vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

De nieuwe Nexus 7 is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. De 7 inch tablet van Google en Asus is beschikbaar vanaf €269,- bij onder andere BCCTabletcenter, Saturn en Mediamarkt. De tablet is de opvolger van de erg populaire Nexus 7 die sinds september 2012 in Nederland te koop is.

De nieuwe Nexus 7 is sinds juli in de VS te koop en is sinds een aantal weken ook in Europa te koop. In Nederland wordt alleen de 32GB versie verkocht. De tablet  met een fantastisch lcd scherm van 1920 bij 1200 pixels en bevat de tablet een quadcore processor. Ook is er een verdubbeling van het werkgeheugen (2GB) ten opzichte van de eerste versie van de Nexus 7. Daarnaast is er ook een camera aan de achterkant van de tablet, iets wat de eerste generatie Nexus 7 tablets niet had.

De Nexus 7 draait op de nieuwste versie van Android Jelly Bean, 4.3. Deze nieuwe versie van Android is een relatief kleine update. Meest opvallende toevoeging is de mogelijkheid om “restricted accounts’ aan te maken. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten en apps voor bepaalde gebruikers uit- of ingeschakeld worden. Ook zijn bluetooth en wifi energiezuinig(er) te gebruiken waardoor je batterij langer meegaat.

De Nexus 7 tablet is nu beschikbaar bij diverse retailers.

Over

Nexus7tablet.info wilt bezoekers van de site informeren over en enthousiasmeren voor de Nexus 7 Tablet. Nexus7tablet.info is op geen enkele wijze officieel verbonden aan en met Google, Asus, Android of een van hun producten.
Meer informatie